Skip to content
KELT » Novosti » KELT – Zašto su naši objekti sinonim za kvalitet i pouzdanost?

KELT – Zašto su naši objekti sinonim za kvalitet i pouzdanost?

KELT - Zašto su naši objekti sinonim za kvalitet i pouzdanost?

26/04/2023

Kada se radi o stanogradnji i kupovini još neizgrađenih stanova, pouzdanost i kvalitet su dva najbitnija faktora.

KELT je investitor koji se na tržištu nekretnina u Banjoj Luci pojavio relativno skoro, ali smo svojim projektima pokazali da je riječ o ozbiljnoj kompaniji koja ulaže u visok kvalitet gradnje.

Činjenica da sami izvodimo radove na svojim objektima je bitan faktor koji doprinosi kvalitetu naših projekata.

Ovo znači da imamo potpunu kontrolu nad svakim korakom u izgradnji, što nas čini sposobnim da brzo i efikasno odgovorimo na sve izazove koji se javljaju tokom gradnje.

Stručni kadar

Na našim gradilištima svakodnevno se nalaze stručni i kvalifikovani ljudi koji su u mogućnosti da prepoznaju i riješe probleme tokom gradnje na najbolji način.

Mehanizacija i oprema

Takođe imamo sopstvenu mehanizaciju i ostale resurse potrebne za izgradnju, što znači da ne moramo da zavisimo od drugih izvođača radova i dobavljača opreme. 

Sve ovo nam omogućava veću kontrolu nad procesom gradnje, ali i veću fleksibilnost kada je potrebno da se prilagodimo specifičnostima gradilišta ili da ubrzamo izgradnju.

Naši kupci mogu biti sigurni da će projekti koje izvodi KELT biti izgrađeni po najvišim standardima i da će imati potrebnu funkcionalnost i kvalitet.

Ukoliko razmišljate o kupovini stana u izgradnji, nudimo vam novi objekat u naselju koje se konstantno razvija, sa svim potrebnim sadržajima i infrastrukturom.
Ovdje ćete imati sve na dohvat ruke – od najmodernije osnovne škole, marketa, restorana, šetališta uz rijeku, pa sve do zatvorenog bazena.

Prethodni objekat Cardiff Residence je izgrađen u predviđenom roku, a kvalitet našeg rada se potvrdio na najbolji način.

Odlučni smo da i dalje nadmašujemo standarde gradnje na ovom području, jer nam razvoj i napredak predstavljaju najvažnije ciljeve.

Podijeli sa drugima: