Skip to content

VIGO RESIDENCE

NASELJE ADA

BANJA LUKA

44 STANA
36 GARAŽNIH MJESTA

ZAVRŠETAK GRADNJE
SEPTEMBAR 2025

NA 3.0 km OD CENTRA
PREMA ČELINCU

 

VIGO RESIDENCE je treći objekat koji započinjemo u sopstvenoj režiji, što znači da smo i investitor i izvođač radova!

Sa ovim objektom idemo i korak dalje u odnosu na prethodna dva – sopstveni sistem podnog grijanja na struju uz pomoć toplotne pumpe. Najveća prednost podnog grijanja u odnosu na druge sisteme, jeste da zbog velike površine grijanog prostora zahtijeva nisku radnu temperaturu, pa se ostvaruju ogromne uštede energije.
Ovakav način grijanja uz YTONG blokove i najkvalitetniju izolaciju, obezbijediće našim stanarima najveću moguću udobnost uz maksimalnu ekonomičnost.

Estetika zgrade će biti u prepoznatljivom Kelt maniru. Ako do sad niste vidjeli kako izgledaju objekti koje gradimo, najbolji primjer je Cardiff Residence koji je završen i useljen na opšte oduševljenje naših stanara, ali i drugih Banjalučana. Vrata ovog objekta su vam uvijek otvorena da se lično uvjerite u naš način rada.

Kada je Vigo Residence u pitanju, dodaćemo jos da mala spratnost (samo 4 etaže), kvalitetni materijali, stručno osoblje, kao i stroga kontrola kvaliteta gradnje će našim stanarima pružiti sigurno okruženje i miran san.

U prizemlju je predviđen poslovni prostor, a garaža u sklopu objekta raspolaže sa 36 parking mjesta.

Tačna lokacija objekta je obilježena na mapi ispod.

Vigo Residence 3D prikaz objekta