Skip to content
Sada ste ovdje: KELT » Novosti » Vigo Residence – početak radova!

Vigo Residence – početak radova!

Početak izvođenja radova na stambeno-poslovnom objektu Vigo Residence

17/04/2024

Nova godina – nova avantura!

U januaru ove godine najavili smo naš treći po redu stambeno poslovni objekat Vigo Residence iza kojeg stojimo kao investitor i izvođač radova.

Tada ste imali priliku da po pretprodajnoj i nevjerovatnoj cijeni rezervišete stan na samo 3km udaljenosti od centra Banja Luke.

Sada vas obavještavamo da su krajem marta radovi konačno počeli!
Priznajemo, taj početak se desio malo kasnije nego što smo očekivali, zbog procedura koje su se odužile, ali svakako smo sad krenuli tempom kojim ćemo ispuniti naše ciljeve i zadate rokove.

Nakon što smo uselili stanare u Cardiff Residence  i doveli Dublin Residence do završnih radova, na redu je ovaj treći i još napredniji projekat – Vigo Residence.

Kod nas se razvoj, rast i napredak podrazumijeva, pa tako ovog puta uvodimo sistem podnog grijanja na struju uz pomoć toplotne pumpe.

Kao odgovor na potrebe savremenog načina života, estetske zahtjeve i aktuelne standarde kreiramo objekat u naselju koje je novo, u razvoju,  opremljeno svom infrastrukturom i pratećim sadržajima. 

Zahvaljujući vašem povjerenju i našoj konkurentnosti na tržištu, u ovom objektu je ostalo još samo nekoliko slobodnih stanova.

U prizemlju objekta smješten je poslovni prostor od oko 515 m², a u podrumu garaža sa 36 parking mjesta.

Na našim stranicama pratite napredak radova kao i ostale naše aktivnosti.

Podijeli sa drugima: