Skip to content
Sada ste ovdje: KELT » Novosti » Stanovi u izgradnji u Banja Luci – idealna investicija

Stanovi u izgradnji u Banja Luci – idealna investicija

Zašto je kupovina stana u izgradnji u Banja Luci idelana prilika za ulaganje?

21/03/2023

Kupovina stana u izgradnji u Banja Luci može biti izvrsna investicija iz nekoliko razloga.

Niska cijena u odnosu na već izgrađene stanove

Jedan od najvećih razloga za kupovinu stana u izgradnji je niža cijena u odnosu na već izgrađene stanove. Upravo zbog toga postoji mogućnost da se stan već za nekoliko godina proda po značajno većoj cijeni.

Grad se brzo razvija i širi

Banja Luka je grad u konstantnom razvoju, sa sve većim brojem turista i novih investicija što dovodi do rasta cijena nekretnina. Kupovinom stana u izgradnji možete biti sigurni da ste kupili nešto što će povećati vrijednost u budućnosti.

Neznatni troškovi održavanja

Novi stanovi se grade prema modernijim standardima kvaliteta i sigurnosti, što rezultira nižim troškovima održavanja i manjim problemima s oštećenjima i kvarovima.

U novogradnji se koriste novi materijali i moderne instalacije, što će vam uštedjeti novac u budućnosti.

Mogućnost učešća u projektu

Kupovinom stana u izgradnji, kupac se može uključiti u sam proces izgradnje i imati uticaj na određene aspekte stana kao što su položaj pregradnih zidova, vrsta poda, keramke i sl.

Ovo vam omogućava stvaranje doma koji je prilagođen vašem stilu života i potrebama.

Ukoliko ste se odlučili na kupovinu stana u izgradnji, firma KELT d.o.o. nudi vam novi objekat u naselju koje se konstantno razvija, sa svim potrebnim sadržajima i infrastrukturom. Naš objekat Dublin Residence je moderno opremljen i zadovoljava sve estetske i funkcionalne zahtjeve savremenog načina života. Ovdje ćete imati sve na dohvat ruke – od najmodernije osnovne škole, marketa, restorana, šetališta uz rijeku, pa sve do zatvorenog bazena.

Prethodni objekat Cardiff Residence je izgrađen u predviđenom roku, a kvalitet našeg rada se potvrdio na najbolji način. Odlučni smo da i dalje nadmašujemo standarde gradnje na ovom području, jer nam razvoj i napredak predstavljaju najvažnije ciljeve.

Podijeli sa drugima: