Skip to content
Sada ste ovdje: KELT » Novosti » Poslovni prostor kod nove škole u Adi

Poslovni prostor kod nove škole u Adi

Poslovni prostor u naselju Ada, Banja Luka - nadomak nove osnovne škole

25/06/2024

Ovaj prostor od 343 m² pruža sve što je potrebno za uspješno poslovanje.
Nalazi se u prizemlju objekta Dublin Residence, a izgradnja se završava u septembru.

Jedna od najvećih prednosti je neposredna blizina nove osnovne škole. Ovaj faktor može značajno povećati promet vašeg poslovanja, bilo da se radi o trgovini, uslužnoj djelatnosti ili ugostiteljstvu. Roditelji i učenici svakodnevno prolaze pored ovog objekta, što garantuje stalan priliv potencijalnih klijenata.

Još jedna prednost samog objekta Dublin Residence je ta što je projektovan kao samostojeća zgrada. Dakle, poslovni prostor je vidljiv sa svih strana i ništa ga neće zakloniti u budućnosti.

Okolo objekta je dosta parking mjesta.

Family Block

Naseljenost porodicama

Naselje Ada privlači mnoge porodice sa djecom, što znači da imate potencijalnu klijentelu koja će često posjećivati vašu radnju ili uslugu. Ovo je idealno za poslovne aktivnosti koje ciljaju porodice i djecu. 

Dinamično okruženje:

U blizini se nalazi turistički kompleks kompleks “Stara Ada” i olimpijski bazen “Incel”, što dodatno povećava frekvenciju posjetilaca.

Takođe, na samo pet minuta od ove lokacije je studentski grad, što znači da imate pristup velikom broju mladih i dinamičnih ljudi koji iznajmljuju stanove u okolnim objektima.

Naselje Ada, Banja Luka

Prostranost i funkcionalnost

Dublin Residence poslovni prostor
Dublin Residence poslovni prostor

Ovaj poslovni prostor od 343 m² pruža dovoljno prostora za različite vrste djelatnosti. Sadrži sanitarni čvor, što dodatno olakšava prilagodbu prostora vašim specifičnim potrebama. Bilo da planirate otvoriti prodavnicu, ured, ili ugostiteljski objekat, ovaj prostor vam omogućava fleksibilnost i prilagodljivost.

Kontaktirajte nas danas i osigurajte prostor koji će vašem poslovanju dati vjetar u leđa.

Podijeli sa drugima: