Skip to content

DA SE PREDSTAVIMO...

NAŠA PRIČA

Kelt d.o.o. je privatna građevinska firma osnovana 2016. godine.

Osnivač i vlasnik preduzeća je inženjer građevinarstva sa preko 15 godina iskustva u svim sektorima građevinske struke, a od toga je najveći dio proveo u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih objekata.

Uprava i projektni biro kompanije KELT smješten je u ulici Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića 181b.

NAŠI RESURSI

Naš najveći resurs su NAŠI LJUDI.

U ovom momentu zapošljavamo oko 50 ljudi, od kojih je petoro inženjera građevinske i arhitektonske struke i svi zajedno činimo motivisan tim sa velikim ambicijama.

Posjedujemo odgovarajuću opremu i stručni kadar za izvođenje grubih građevinskih radova objekata visokogradnje i završnih radova u građevinarstvu.

Motivisani smo i spremni da ispunimo sve zahtjeve investitora uslugom visokog kvaliteta i u ugovorenom roku.

NAŠE REFERNCE

Početne korake kao firma napravili smo izgradnjom baznih stanica za mobilne operatere, nakon toga smo izvodili radove na uređenju  M:TEL poslovnica i apoteka EXPERA, a posebno smo ponosni na stambeno-poslovne objekte:

– SPO MALTA – HESTIA

– HIDROENERGO – NOVA VAROŠ i

– TRIOKOP-LAZAREVO

gdje smo izveli fasaderske i molersko farbarske radove.

NAŠA MISIJA

Nećemo da krijemo da je naš cilj da u skoroj budućnosti KELT bude sinonim za kvalitet i ljepotu življenja i da naši objekti budu oni u kojima se traži kvadrat više.

Prvi samostalni projekat iza kojeg stojimo kao investitor, projektant i izvođač radova je stambeno-poslovni objekat Cardiff Residence u naselju Ada u Banja Luci. Objekat je trenutno u fazi izgradnje, a rok za završetak radova je april 2023. godine.

U neposrednoj blizini Cardiff Residence počeli smo izgradnju objekta Dublin Residence.

Sa uposlenim visokostručnim kadrovima otvoreni smo prema novim tehnologijama, metodama i načinima usavršavanja projektovanja i izgradnje. 

Naša vizija je da objekti koje gradimo budu prepoznatljivi po jedinstvenoj estetici i  najvišem kvalitetu.