Skip to content
Sada ste ovdje: KELT » Novosti » Naselje Ada, Banja Luka – grad u gradu

Naselje Ada, Banja Luka – grad u gradu

Naselje Ada, Banja Luka - grad u gradu. Sve što vam je potrebno na par koraka.

28/10/2023

Zamislite život gdje su vaše svakodnevne potrebe ispunjene unutar nekoliko koraka. Naselje Ada u Banja Luci je upravo takva mikrolokacija, projektovana da kvalitet življenja podigne na sledeći nivo.

Ovim člankom predstavljamo sve prednosti naselja Ada, kako ono omogućava udobno i efikasno stanovanje i kakve poslovne mogućnosti pruža.

  1. Pristup obrazovanju: U samom centru naselja počela je sa radom novoizgrađena osnovna škola koja je opremljena najmodernijim sadržajima. Takođe, na samo par minuta hoda nalazi se Studentski centar – Kampus. Ovo naselje Ada čini idealnim za studente i profesore.
  2. Zdravstvena zaštita: U okviru naselja imate zdravstvene ustanove i apoteke.
  3. Restorani i marketi: U ovom naselju već se nalazi nekoliko odličnih restorana (Appetito, Stara Ada), kao i hipermarket Tropic, čineći nabavku hrane i svakodnevnih potrepština jednostavnom. Takođe, imate priliku da uživate u raznovrsnoj gastronomskoj sceni.
  4. Zelene površine i rekreacija: Pored već postojećih sadržaja, projekat naselja Ada predviđa park, šetališta i sportske terene koji vam omogućavaju rekreaciju na otvorenom i zdrav način života. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu koristiti i blizinu olimpijskog bazena “Incel” kako bi održali svoju fizičku formu i uživali u bazenskim aktivnostima.
  5. Društvena interakcija: Ovako koncipirana naselja nude mogućnost zajedničkih događaja, okupljanja i proslava na otvorenom, podstičući interakciju sa susjedima i stvaranje povezane zajednice.
  6. Vrijednost nekretnine: Cijena stanova u naselju Ada do sad je samo povećavala svoju vrijednost, čineći ove stanove odličnim izborom za investiciju.
  7. Izuzetna poslovna prilika: Za preduzetnike i investitore koji razmatraju kupovinu poslovnih prostora, Ada nudi savršen okvir. Lokali u ovom naselju obećavaju velik broj potencijalnih kupaca i klijenata. Njihova blizina stambenim jedinicama, obrazovnim ustanovama, zdravstvenim centrima, kao i rekreativnim sadržajima, čini naselje Ada privlačnim izborom za pokretanje ili proširenje posla.

Zaključak: Život u naselju Ada pruža praktičnost i jednostavnost.

Sve što vam je potrebno je na dohvat ruke, štedeći vaše vrijeme i energiju, a istovremeno omogućava izgradnju zajednice i rast vrijednosti vaših nekretnina.

Za one koji traže savršenu ravnotežu između urbano-gradskog i mirnog života, naselje Ada nudi idealno rješenje.

Podijeli sa drugima: