Skip to content
KELT » Novosti » Želite li živjeti u modernom stanu koji pruža udobnost i funkcionalnost?

Želite li živjeti u modernom stanu koji pruža udobnost i funkcionalnost?

Da li ste umorni od traženja stana, nepraktičnih rješenja, skučenih prostora i lošeg kvaliteta gradnje koji vas uvijek iznova razočaraju?

17/05/2023

Imamo sjajne vijesti za vas!

KELT upravo gradi moderan stan u jednom od najperspektivnijih dijelova Banja Luke – naselju Ada.

Tlocrt stana 6

Stan broj 16 na drugom spratu objekta Dublin Residence projektovan je da vam pruži udobnost i funkcionalnost kakve tražite.
Površina od 63 kvadrata sa dvije spavaće sobe i veoma komfornom dnevnom zonom pruža vam različite mogućnosti.

porodica u dnevnoj sobi

Vrlo dobro znamo da mnogi od vas ne žele da imaju skučen dnevni boravak, da želite prozračnost i mogućnost dizajniranja prostora po svojoj mjeri. Pa, prvenstveno smo na vas mislili kada smo projektovali ovaj stan.

ALI! 
Takođe znamo da su često potrebe takve da je ta treća spavaća soba baš bitna i neophodna. U tom slučaju, ovaj stan možete adaptirati tako da na uštrb prostranog dnevnog boravka, uz pomoć pregradnih zidova, dobijete dodatnu sobu. 

Dodatna prednost ovog stana je što se u neposrednoj blizini završava izgradnja najmodernije osnovne škole, što će vašoj djeci omogućiti najbolje obrazovanje. Mnoge gradske atrakcije, odlični restorani i trgovine nalaze se na dohvat ruke, tako da ćete uvijek biti u centru zbivanja.
Do strogog centra grada stižete za 5 minuta automobilom, ili za 25 minuta laganom šetnjom.

Dublin Residence gradimo prema najvišim standardima kvaliteta, sigurnosti i energetske efikasnosti, a završetak radova je planiran za jul 2024.

Objekat će biti opremljen liftom i priključen na gradsku toplanu, a stan 16 je ujedno i jedini slobodan stan u ovom objektu, te vam stoga predlažemo da odluku donesete brzo.

Dublin Residence
Investitor: KELT d.o.o.
Izvođač: KELT d.o.o.

Podijeli sa drugima: