Skip to content
Sada ste ovdje: KELT » Novosti » Februar u Family Block-u

Februar u Family Block-u

U februaru smo obišli stambeno-poslovni kompleks Family Block u okviru naselja Ada u Banja Luci

29/02/2024

Ovdje izvodimo radove na dva objekta: prvi je Dublin Residence gdje se trenutno izvode radovi na ugradnji stolarije, kao i zidnih i podnih obloga. Iza ovog objekta stojimo u potpunosi – kao projektant, izvođač i investitor.

Drugi objekat je Porto Residence investitora Smart Solution d.o.o. gdje smo angažovani kao izvođač radova. U toku je izvođenje zidova prizemlja.

Dublin Residence
Porto Residence

Mi smo ubijeđeni da će baš ovaj dio naselja Ada, koji smo s razlogom nazvali Family Block postati jedno od najpoželjnijih mjesta za porodični život u Banja Luci.

S kombinacijom kvalitetne gradnje i modernog dizajna, Family Block nosi pečat kompanija Kelt i Smart Solution, s Keltom kao izvođačem radova.

U skladu s našom zajedničkom vizijom, Family Block se ne svodi samo na izgradnju objekata, već na stvaranje zajednice u kojoj svaki pojedinac ima svoje mjesto.

Šetališta, parkovi, igrališta i druge javne površine dizajnirane su kako bi se podstaklo druženje i zajedničke aktivnosti.

Jedva čekamo da ovo naselje dobije svoj projektovani oblik.

Projektovani izgled naselja Family Block

Ukoliko vas interesuje stambena jedinica ili poslovni prostor u okviru ove zajednice, imate jako malo izbora i još manje vremena. 

Pozovite nas odmah da saznate koje su vaše opcije.

Pogled ka gradu iz Dublin Residence

Podijeli sa drugima: